Jeg tilbyder


Ugleungerne Privat Pasningsordning - tilbyder privat pasning ved uddannet pædagog, hvor børn får lov til, at glædes, bliver anerkendt og føle sig hjemme - i et trygt og lærerigt miljø. Min pasningsordning er for familier som ønsker et mindre og roligere alternativ til vuggestuelivet.


Jeg tilbyder en hverdag med nærvær og eventyr, sjove projekter og kreativitet , med udgangspunkt i de pædagogiske læreplaner. Jeg har taget det "bedste" fra de trationelle pasningsmuligheder, og har personlig som faglig - skabt en dagpleje ud fra mit syn på det "Bedste børneliv - Småt og trygt som derhjemme"

Her er der plads til, at det enkelte barn får maksimal opmærksomhed hverdag - hvor barnet kan gro med tryghed og få en forudsigelig start på livet ❤️

Jeg tror på, at alle børn fødes nysgerrige og med lysten til at lære, lege, forstå og blive bedre.... alle kan noget og HER bliver ingen glemt

"Ved at behandle børn forskelligt - behandler man dem i virkeligheden ens"

Hos Ugleungerne er der:

 • En god og varm atmosfærde i et 100% røgfrit hjem
 • En indholdsrig og aktiv hverdag med kreativitet, udeliv og fysisk aktivitet med udviklingsmuligheder for det enkelte barn - Hvor mit arbejde med børnene tager udgangspunkt i loven om pædagogiske læreplaner.
 • Rigtig gode legekammerater!
 • En dejlig stor indhegnet have
 • Grønne områder i gå afstand
 • Fleksibilitet
 • Sund kost
 • Samværd med andre børn og voksne
 • Et tæt forældresamarbejde - hvor den daglige kontakt er vigtig
 • Den samme trygge "basis gruppe - 4 børn" - Ingen gæstebørn. Dette minimerer eventuelle smitterisici og hverdagen bliver meget mere rolig og stabil, da børnene indbyrdes ikke skal forholde sig til "fremmede" børn eller voksne. NB! Det er op til forældrene selv at finde alternativ pasning ved sygdom og ferie!
 • God tid - nærværd og omsorg til det enkelte barn, i trygge faste rammer
 • Onsdag er legestuedag, sammen med min søde kollega, Mia Skonberg, privat børnepasser v/ "Øko- Bamsen".


Børn er af natur nysgerrige!

Derfor synes jeg at det er vigtig at lade dem udforske en masse ting. Om det er indenfor i en god bog, i haven eller i zoo - betyder ikke så meget. Tit er det os voksne der har behov for de "store" oplevelser. Børnene er langt mere begejstrede for de mere jordnære ting som de kan forholde sig til. Vi taler hjemme som ude, om det vi ser, hører, lugter og oplever omkring på vores turer, på legeplads og rundt i nærmiljøet  

Børn finder tryghed i rutiner, fordi det skaber genkendelighed og forudsigelighed - ligesom de ikke bryder sig som at hverdagen byder på de helt stor udsving. Derfor er dagen hos mig fastlagt i moduler.

Se hvordan her......

Fastlagte moduler: Vi siger god morgen, leger, læser bøger osv. Jeg forventer at jeres barns har spist morgenmad hjemme.

Formiddagsmad ca. 8.30 til 9.00: Som kan bestå af en knækbrød, riskage m.m samt årstidens frugt. Herefter sang, leg inde/ude, eller kreative aktiviteter. Evt. formiddagslur til de mindste.

Frokost ca. 11: Vil som hovedregl består af rugbrød med et rigt udvalg af pålæg med "grønt" tilbehør. Der kan også serveres lunt tilbehør, ligesom en varm ret kan snige sig ind på menuen

Efterfølgende er det tid til en middagslur ude i barnevognen.

Eftermiddagsmad ca. 14.30: Der vil blive serveret brød - hjemmebagt som hjemmebragt - koldskål, A38 med rugbrødsdrys m.m. Herefter leg inde som ude, sang, musik, dans, historielæsning og hvad vi ellers finder på.